Creare Magazin Online

Cand e vorba de creare magazin online, sau de un redesign de eCommerce, ai nevoie de o firma care este concentrata si cu experienta in furnizarea de servicii companiilor si cu cele mai bune solutii profesionale de web design pentru comertul electronic.
Folosind un web design full responsive, site-urile noastre de eCommerce sunt optimizate pentru cumparaturi desktop, mobil si tablet
Am vazut tot felul de site-uri web, am auzit tot felul de idei si am lucrat cu tot felul de companii. Ne concentram pe intelegerea in mod clar a nevoilor tale inainte de a intra in dezvoltarea costisitoare. Proiectele noastre de creare magazin online functioneaza mai bine, calitatea este mai mare, iar costul este redus prin abordarea noastra fata de dezvoltarea web ecommerce.

Cu functii de platforma profesionale cum ar fi produse si categorii nelimitate, pentru un check-out securizat pe o singura pagina, facilitarea cumparaturile online usor pentru clienti si usor de administrat pentru proprietarii de site-uri web. De la vanzarea unui produs sau abonament la plati pentru un serviciu, firma noastra poate dezvolta solutia personalizata pentru site-ul eCommerce, care este perfecta pentru afacerea ta.

Suport Premium

  • suport@alexamedia.ro
  • 0769413447

 

creare magazin online

Web Design-ul corect este unul dintre cele mai eficiente instrumente de crestere pentru o afacere eCommerce.

Site-urile de comert electronic pot varia in functie complexitate, in functie de gradul de functionalitate, automatizare si capacitatea de analiza solicitate de comerciantul web. De-a lungul anilor, am dezvoltat solutii web si tranzactionale pentru a satisface o mare varietate de cerinte ale clientilor firmei noastre.

Cand construim un magazin online, acesta trebuie sa fie optimizat pentru utilizatorii mobili. In caz contrar, are pierderi in vanzari firma ta.Proiectarea site-ului tau de eCommerce ar trebui sa fie responsive. Aceasta inseamna ca este proiectat sa se adapteze vizibil la ecranul de marime / forma pe care apare in orice device.

Solicita un audit gratis!

 

HOTARAT SA FACI SAU REFACI MAGAZINUL VIRTUAL?

CREARE MAGAZIN ONLINE